Producenci
Darmowa dostawa
Darmowa dostawa (Kurier DHL) już od 500,00 zł.
Specjalna cena dla Ciebie
DRON SYMA X8W Z KAMERĄ HD NA ŻYWO FPV WIFI
DRON SYMA X8W Z KAMERĄ HD NA ŻYWO FPV WIFI
320,00 zł 295,00 zł
szt.

Opinie o Nas

 http://www.ceneo.pl/sklepy/dronex24.pl-s23349;030f1#scroll=first-review&tab=reviews

 https://allegro.pl/uzytkownik/44320722/oceny

 

Aż miło się czyta opinii na swój temat :) Bezpieczeństwo w sieci to podstawa - kupuj u zaufanych sprzedawców, gdzie klient jest najważniejszy!

Zatem zapraszam serdecznie do kontaktu i zakupów przez telefon, mailowo lub przez sklep jak Ci wygodniej.

 

 

Super! Serdecznie polecam! 2017-05-26 11:46 Anna 10      
Profesjonalizm jak na ebay. Zycze sukcesow. 2017-05-18 11:32 Miroslaw Betyna 10      
Jestem zadowolona z zakupu. Polecam. 2017-05-09 13:41 dron 10      
Zakup oceniam bardzo dobrze. Szybko i sprawnie. Zdecydowanie polecam. 2017-05-08 10:59 Sonny 10
Rewelacja więcej takich sklepów. Po rozmowie ze sprzedawcą dokonałem wyboru drona. Dodatkowo polecił mi zakup dodatkowych baterii. Pewien profesjonalizm i opieka nad klientem do samego końca. 2017-04-07 13:33 Paweł 10      
100% tak jest naprawdę super sklep 2017-03-24 19:54 STRAŻAK LKW MASLAN 10      
perfekcja 2017-03-24 15:52 Andrzej 10      
Bardzo szybka wysyłka, pełna informacja, suoer kontakt ze sprzedawcą. Polecam. 2017-01-25 18:49 Agnieszka 10      
Dobry kontakt ze sklepem. Towar zgodny z opisem. Polecam. 2017-01-14 18:34 Agnieszka 10      
Pewnie wszyscy są niepewni mała ilością opinii tego sklepu. Każdy kiedyś w końcu zaczyna. Ja jednak się zdecydowałem i nie żałuje. Pełna profeska. Sup... 2016-12-14 19:15 Radeuszm 10      
Ok 2016-12-10 12:12 Danila 10
Rzetelny i bardzo fachowy sklep. 2016-11-21 14:21 Waldemar 10      
Pełen PROFESJONALIZM ze strony sprzedającego!! Miła obsługa, szybka realizacja oraz fachowe doradztwo! 2016-11-15 21:14 Michał Sz 10  
do góry
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl